Fiodor Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Cześć. Mam w Renacie instalacje lpg i chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość mocowania koła zapasowego na windzie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jest możliwość. Musisz mieć jedynie dostępu do otworu windy w bagażniku, a jego raczej instalacja LPG nie zasłania. Tylko licz się z kosztami. Winda używka 300-600, nowa w aso 1200. Do tego dojazdówka. Normalne koło bardzo wystaje, ale też można założyć. Po analizie kosztów i prawdopodobieństwa przebicia zdecydowałem się na uszczelniacz SLIME za ~40zł. Kompresorek mam oryginalny od zestawu naprawczego Renault (Continetal), ale koszt uszczelniacza i wężyka do niego to jakieś nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi