tomekawa Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam Kupiłem meganke 2 z 2007 roku i o dziwo nie miała ona radia (taka wersja) dokupiłem "tuner list ale nie świeci wyświetlacz podaje tylko temperature i czas ( tak jak przed zamontowaniem radia , jutro jade wymienić na update list ale nie wiem czy pomoże . Tu moje pytanie czy trzeba dodawać radio do komputera auta czy powinno same ruszyć. Dukupiłem też Jojsika ale nie zakładam bo na razie radio nie gada. Będe wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) A czy jak podłączałeś radio to oprócz dużej wtyczki, była również mała żółta?Radio do Megane II po lifcie różni się od radia przed liftem.Od jakiej kupiłeś? Edytowane 22 Września 2014 przez Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekawa Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Z radiem sprawa wyjaśniona wymienili mi na udate list i smiga az miło tylko ta moja meganka jakaś uboga i nie miała tez jojstika do radia więc kupiłem jojstika za 20 zł rozkręciłem obudowe kierownicy i tu szok nie ma kabla do jojstika teraz wertuje neta skąd on idzie i czy da eis kupić ale nic ciekawego nie znalazłem może tu ktoś jest w stanie pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jeśli dobrze pamiętam kabelki idą do wyświetlacza i chyba radia też. Pobierz schematy z downloadu i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi