marek16 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam, dzisiaj rano stwierdziłem że nie grzeje lusterko kierowcy. Rozebrałem lusterko, wymontowałem wkład - sprawdziłem podłączając go zamiast lewego oraz sprawdziłem przejście miernikiem, jest ok, natomiast nie ma napięcia na przewodach dochodzących do lusterka, sprawdzałem bezpiecznik nr chyba 15 (5A) jest dobry. Co jeszcze moge zrobić bo nie mam pojęcia, proszę o jakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Uszkodzony UCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek16 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Sprawdziłem przelotkę z drzwi do karoserii, poruszałem kabelkami i lusterko ożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi