athlon64x4 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witam! Ucieka mi płyn do spryskiwaczy reflektorów: zalewam 5 litrów i po 48h mam tylko część rezerwowa na szyby - ona zawsze zostaje. Orientuje się może ktoś gdzie można szukać usterki?? Możliwe że leci na pompce od świateł (nie wiem jak jest montowana)? Czy żeby w ogóle coś pogrzebać samemu trzeba ściągać zderzak? Może da rade pokombinować od dołu po zdjęciu osłony spod chłodnicy? Brać się za to czy raczej warsztat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Najlepiej Zdemontować zderzak i posprawdzać, -pompkę -wszystkie łączenia od zbiorniczka do pompki Chyba że masz dużo hajsu i wolisz płacić,warsztat od tego samego zacznie co pisałem wyżej . Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Posprawdzaj czy wszystkie opaski są dobrze dociśnięte i czy węże są całe. Zobacz dokładnie uszczelnienie, tam gdzie wchodzi pompka do zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekg. Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam.Mam pytanie trochę związane z ww tematem a mianowicie jak sprawdzic ile płynu jest w zbiorniku.Czy jest jakaś kontrolka?Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.:!: Wymyślił już ktoś jakiś sposób na to ? Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Gdy przestaje psikać zjazd do stacji paliw, uzupełnienie. Tak to działa. Ciekawe czy autor tematu znalazł wyciek, bo to raczej pompką do reflektorów ochoczo to wysysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi