kante5 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Witam chciałbym zapytać jakie dystanse do alufelg o rozmiarze 16 najrozsadniej załozyć zeby było juz widać to odsadzenie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 28 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dołączam się do tematu, bo chciałbym założyć dystanse 20mm na tył, nie podoba mi się to, że felgi są tak schowane (mam oryginalne alu 16") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Co prawda nie w MII a w GSIIphII mam założone dystanse 20 mm. pod felgi aluminiowe 16' wzór Curacao (oryginały), opony 205/60R16. Jeżdżę tak od 4 lat, żadnych problemów nie zauważyłem, wizualnie jest dużo lepiej, nic nigdzie nie ociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Z tyłu czy z obu stron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Mnie też by to interesowało. Zastanawiam się nad dystansami do swojego M II Grandtour i z tyłu pewnie będą to 20mm, ale nie wiem jak z przodem. Chyba są zagłębione trochę mniej, więc może dać tu 15mm? Też mam oryginalne 16". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Obie osie po 20 mm. na stronę. Sprawdzałem na znajomego dystansach zanim kupiłem swoje. W chwili obecnej już nie wyobrażam sobie Cichociemnego bez dystansów. Jeżeli chcecie to postaram się jutro zrobić zdjęcia jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wrzucaj, chciałbym to widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Znalazłem chwilę, zdjęcia zrobione: Ostatnie najstarsze, zrobione przy pierwszych przymiarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 pizza jaki masz rozmiar opony ? U mnie chyba tak wystaje bez dystansów, mam 6,5, a oponę 205. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Może masz mniejsze ET? Masz alusy Renault czy nieoryginalne? Z tego co widziałem, to fabryczne zawsze się dosyć chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Opony 205/60R16, felgi oryginały wzór Curacao. ET nie pamiętam ale zdaje się że 49. Wolę wygląd z dystansami, różnicy podczas jazdy nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Pizza, mój post był skierowany do Michnikova - że u Ciebie są oryginalne felgi nie podlega wątpliwości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Załapałem, ale przypomnieć też mogłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ja mam oryginalne Nervastella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tak swoją drogą - czy na feldze jest gdzieś napisane, jaki to model? Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia, jak moje się nazywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi