szklasty Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Czy ta gumowa część zaznaczona na zdjęciu powinna mieć jakikolwiek luz (w różnych płaszczyznach)?Wydaje mi się że podczas rozruchu silnikiem szarpie mocniej niż powinno a ta poduszka odpowiada za stabilizację silnika przód tył...U mnie luz jest taki że mogę palcami poruszyć tą gumą przód tył i prawo lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek45 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 jeśli nie jest nigdzie urwana to jest dobra,jeśli któreś z połączeń jest urwane to śmieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 O które połączenia chodzi-gumy z metalową obudową czy tuleji w gumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek45 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Raczej o wszystkie które są fabrycznie zwulkanizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Kilka dni temu zmieniałem tę poduszkę w 1,5 dci 101 KM, jest trochę inna ale z grubsza działa podobnie. W nowej nie ma mowy o przesunięciu palcami stalowej tulei z gumą wewnątrz dużego ucha. Dopiero włożenie w tulejkę dużego śrubokręta pozwoliło lekko poruszać na boki gumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) cięcie To już konkret-dzięki za info. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 3 Października 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi