skucio501 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam Czy ktoś moze mnie uświadomić do czego służą takie plastikowe uchwyty na dole po bokach w bagażniku kombi. Ja jakoś nie mam pomysłu do czego to może być wykorzystywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Podnosisz część podłogi i masz miejsce na zakupy, bo jest tam gumka doczepiona na całej długości co by nie latało po bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skucio501 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzięki. Fajna sprawa z tym. Nie zauważyłem tej gumy tak to bym się może domyślił o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi