satisati Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Panowie w mojej Megance III 2013 rok mam czujniki fabryczne z tyłu. Chcę dołożyć oryginał z przodu, co potrzeba? Czy moduł będzie obsługiwał przód, czy trzeba wymienieć, no i sprawa licznika. Prosze o wszelkie uwagi. Edytowane 8 Października 2014 przez artur-wiater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Wiązka z czujnikami w przedni zderzak, mocowania czujników w zderzaku, dokładka kabli od złącza deski z przodu do modułu 8 kabli, głośniczek z przodu ( chyba że dzwięk idzie przez radio ) Inny moduł z obsługą przodu i tyłu, konfiguracja licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverff Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ja mam natomiast pytanie o to, którędy można przepuścić kable z komory silnikowej do wnętrza kabiny? Od strony silnika w ogóle nie widać żadnych przejść wiązki przez ścianę grodziową - przeglądałem zdjęcia rozbitków na znanym portalu aukcyjny, z których wynika, że otwory są na środku (zapewne do zespołu nagrzewnicy i klimatyzacji) i po lewej stronie, ale niestety od strony silnika jest wszytko zasłonięte osprzętem. Coś przeoczyłem? Ewentualnie ktoś ma jakiś patent na wpuszczenie do środka głośniczka od akcesoryjnych czujników parkowania, bo na chwilę obecną przykleiłem go po wewnętrznej stronie błotnika przy słupku A i bardziej słychać go na zewnątrz niż wewnątrz auta co jednak mam nadzieję jest rozwiązaniem tymczasowym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Hehe. Nie mam pojęcia jak Ci pomóc, ale niezwykle rozbawiła mnie wizja Meganki wydającej przy manewrowaniu na parkingu odgłosy zbliżone do cofającej potężnej śmieciarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @MariuszNS jak kolega manewruje na parkingu to całe osiedle się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi