Gość Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Przekopałem temat do połowy ale nie znalazłem o ogrzewaniu tylko o klimatyzacji. Jak włączam ogrzewanie to po lewej stronie samochodu leci mi chłodne powietrze a po prawej ciepłe. Jak podniosę temperaturę to również występuje różnica co najlepiej widać w zimie gdy próbuję odmrozić szybę i z prawej strony trwa to krócej niż z lewej. Wiecie może co się stało ? Jest może jakaś dźwignia, która rozdziela powietrze czy coś takiego mogło się zepsuć ? Nigdy tego nie rozbierałem. Dzięki ext Edytowane 23 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Jaka klima manualna czy automat? Edytowane 22 Listopada 2014 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Manualna. Na klimatyzacji nie sprawdzałem czy jest różnica. Na pewno różnica jest na ogrzewaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Co mi przychodzi do głowy, to nie końca odpowiednio pracujące "kierownice" powietrza. Ewentualnie zapowietrzona nagrzewnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 A jak te "kierownice" można sprawdzić i ewentualnie naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi