janekg. Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich na forum. Odgrzeję temat ogrzewania,a mianowicie czy każda megane III 1.5 dci ma dodatkowe ogrzewanie elektryczne? Edytowane 23 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Raczej tak , ale jak nie ma zawsze można dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy każda meganka ale mój scenic raczej ma, a mam klimę manualną. Grzeje już po około minucie (letnie powietrze) i słychać cykanie przekaźników. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazdam Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja nie mam na 100% (2012 rok 1.5 110KM), albo nie umiem ustawić przy manualnej klimie. 10 km jazdy z pokrętłem temperatury na połowę skali plus 1 bieg dmuchawy i dopiero wieje lekko ciepłe. Jak ustawię na max temperaturę to nie osiąga po 10km nawet 1 kreski na wskaźniku temperatury silnika. Dla mnie to największa wada tego samochodu, którym generalnie jestem miło zaskoczony. Dodam że mam przejechane 38kkm czyli wszystko jest sprawne i nawet jak był nowy było tak samo. Zgłaszałem w serwisie i zaproponowali webasto po sprawdzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 mazdam to dokładka grzałek elektrycznych 1000W i będzie ciepełko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi