Konrad4400 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Może źle szukałem ale nie znalazłem informacji na pytania które mnie nurtują. 1. Jakie wzmocnienie ma radio standardowe Megane lift ? 2. Jakie wzmocnienie ma radio do megany z MP3 ? Edytowane 9 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Według danych fabrycznych zwykłe i MP3 mają 4x20W (moc maks.) Edytowane 9 Grudnia 2014 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad4400 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dziekuję za informację. W takim razie muszę puszkać jakieś radia cabasse do megi, a z tego co zauważyłem to jest to rzadkość. Jakby ktos coś słyszał to chetnie kupię. Dodano: 20 gru 2014 - 14:36 Mam jeszcze pytanie czy to radio od lali będzie pasować do megi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi