rafal280289 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam. Podczas usuwania folii z tylnej szyby uszkodziłem kilka nitek ogrzewania w mojej Megane II. Żadna nie działała. Próbowałem naprawić w widocznych miejscach przerwania pokleiłem klejem z drobinkami srebra ale po sprawdzeniu okazało się że działa tylko kilka nitek a dokładnie od góry szyby działa pierwsza później 4 nie działają, znowu jedna działa i do końca już żadna... Pytanie co zrobiłem źle? Czy mogę zmierzyć napięcie jakimś miernikiem żeby sprawdzić, w których miejscach nie pokleiłem...? Jak to sprawdzić? Nie chce wymieniać całej szyby... Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 są specjalne pisaki, które podobno są bardzo dobre. sprawdziłbym miernikiem ale na "omomierzu" albo na "dioda" by znaleźć przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi