droopy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 To się zgadzam, ja 10 lat temu w czasie kursu spędziłem dosłownie 40 minut jeżdżąc poza obszarem zabudowanym (a to podobno wtedy i tak było dużo)...zero nauki jazdy poza miastem, zero nauki wyprzedzania, a o jeździe po autostradzie już nie wspomnę i niestety widać to na drogach jak jeden z drugim debilem uporczywie jadą lewym pasem 100km/h na autostradzie. Co do redukcji biegów i hamowania silnikiem to akurat mój instruktor uczył mnie tego dość często :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mnie nie uczył;) na szczęście miałem jeszcze drugiego instruktora już po egzaminie - tatę. On mnie na prawdę dużo nauczył. Po kursie umiałem w zasadzie jako tako jechać po mieście;) Generalnie taka jazda z "aniołem stóżem" po egzaminie daje dużo - pod warunkiem że ten ktoś umie kogoś uczyć bo jak będzie non stop truł w stylu "jedź stój puść itd" to niestety efekt będzie jeszcze gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zabawiłem się i ja i wyszło 95%. Może trafiłem na łatwy zestaw. Jak dla mnie to pytania są banalne a dwa błędy wynikły ze zbyt pobieżnego przeczytania pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi