sobiepan Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Koledzy scenic mam od nowości z salonu mam zamiar kupić alu 15 -chcę przełożyć opony z org fabrycznych /mało jeżdżę-obecnie 40 tys/. Jakie byście kupili, aby się nie naciąć. Słyszałem, że są jakieś chińskie na rynku. Na co zwrócić uwagę -aby też nie potrzebnie nie przepłacać. Planuję nowe-nie używane. Co byście mi doradzili. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Przed kupnem sprawdziłbym czy w ogóle taki rozmiar wejdzie na oski i nie będzie problemu z tarczami hamulcowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ja kupiłem fabryczne z poprzedniego modelu ale używki w bardzo fajnym stanie (jedynie do wyczyszczenia) i w bardzo fajnej cenie. I takie rozwiązanie polecam. A jak sceniol na nich wygląda możesz zobaczyć na fotkach w moim temacie. To też 15 calowe, bo w moim sceniolu tarcze na przodzie mają średnicę 280mm Podobne znajdziesz dla Meganki Clio, Modusa czy nawet Kangura, wybór jest wielki Edytowane 6 Stycznia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki. Wiem, że ważne jest ten symbol ET. Trochę boję się używek - na jakie trafię czy nie spawane /naprawiane/ itd. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Z używkami to faktycznie różnie bywa, wejdź sobie np. na Pneuhage i zobacz Platina. Nie jest to przynajmniej jakiś wynalazek z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzięki wielkie może jeszcze jakieś sugestie-opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi