elikatti Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, odkąd posiadam androida 5.0, zestaw głośnomówiący zaczyna szwankować. Łączy i rozłącza się co minutę przez co rozmowa jest niemożliwa. Nie wiem już czy to błąd androida (były już aktualizacje systemu), czy wina leży w oprogramowaniu radia, które trzeba będzie zaktualizować, bo nie ogarnia nowego systemu telefonu? edit: nie sciąga również książki telefonicznej z telefonu Edytowane 13 Stycznia 2015 przez elikatti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Musisz zaktualizować radio w ASO robią to za około 140PLN, mi zrobili gratis przy innej czynności. Tylko, że u mnie problem wystąpił przy 4.2 na SGS2, nie mniej SGS5 działał poprawnie po aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu1975 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tu tak naprawdę nie ma reguły - u mnie na 3 różnych telefonach w zależności od softu (telefonu) problem się pojawiał albo nie, przy czym wcale nie było tak, że od którejś aktualizacji problem się pojawiał/znikał na stałe. Mam wrażenie jakby zależało to od wersji sterownika bluetooth w telefonie. ZTE Blade źle działał na fabrycznym androidzie 2.3, potem dobrze z nieoficjalnym 4.0 a po aktualizacji do 4.1 (też nieoficjalnej) - był problem. Sony Xperia S: problem z 4.0, problem z 4.1 w pierwszej wersji, dobrze z nowszym 4.1. Teraz mam SGS5 i w zasadzie niezależnie od wersji softu fabrycznego było źle, teraz zainstalowałem soft nieoficjalny bokiem i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi