okrzycz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam, kupiłem m3 które miało wymieniony zderzak z przodu. Niestety nie zamontowano czujników. Gdzie szukać wiązki do podłączenia czujników. Dodam że na komputerze wyłączyłem przednie ale tylne też nie działają, jest tylko sygnał kilkusekundowy. Jak zamontuje nowe to musze je jakoś aktywować żeby wszystkie zaczęły działać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jak były czujniki i ich brak to cały system nie działa Wiązka jest w zderzaku jeżeli została oryginalna jak nie to do wymiany wiązka w zderzaku na taka aby miała parktronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrzycz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Nie wiesz jakie są koszty? Czujniki widziałem na allegro od 50 do 200 zł, skąd taka różnica? A wiązki nie mogę w ogóle znaleźć. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 W przedni zderzak potrzebujesz 4 czujniki - mogą być po 50 zł Wiązka - od 100 do 200zł Koszyki mocujące czujniki w zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi