sledzik1984 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Hej. Parę pytań... Czy spryskiwacze do ksenonow to jest jakiś autonomiczny system sterowany przez komputer czy one powinny działać razem z spryskiwaczami przedniej szyby? Nie jestem pewien czy u mnie te spryskiwacze działała.. Jakoś nigdy nie widziałem śladu płynu na reflektorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Działają po spryskiwaczu przedniej szyby lejąc pierwsze prawe światło, potem lewe tylko przy włączonych światłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
restrepo Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A czy zasilanie spryskiwacza ksenonów idzie prosto z manetki, czy jast jescze jakiś moduł sterujący dzialaniem spryskiwacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perry Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Podbijam pytanie dotyczące zasilania spryskiwacza ksenonów. Próbuję odtworzyć instalację bo poprzedni właściciel po kolizji zamontował zwykły zderzak do lamp ksenonowych. Były tylko ksenony i większy zbiornik płynu z 2 pompkami. Mam już całą instalację z 2 dyszami spryskującymi oraz nową pompkę do lamp, natomiast elektryk nigdzie nie widzi miejsca by to podłączyć i proponuje mi pociągnięcie nowego, odseparowanego zasilania by nie kombinować przy komputerze. Czy ktoś dysponuje schematem, albo instrukcją/wskazówką czego i gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na Download zaglądnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perry Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ok, pobrałem. Mam nadzieję, że teraz elektryk będzie miał łatwiej. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi