kacper69 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Tak sobie myślę, że co poniektórzy mają kamerki w aucie, może się podzielą :) Ja dziś nagrałem taką akcję: Edytowane 23 Stycznia 2015 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Samochód nie odśnieżony i nie ustawiona data w rejestratorze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nagranie ładne. Za śnieg na aucie powinny wystawić mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Co do daty, Ten rejestrator żyje swoim życiem , to najtańsza wersja z marketu, ustawienie daty to poważna operacja , a i tak po kilku dniach si sama zmienia. Co do śniegu na dole szyby, to "ten typ auta tak ma" , jak pada śnieg w czasie jazdy , wycieraczki go zgarniają na boki szyby i na dół szyby też . Po przejechaniu kilku km podczas opadu śniegu pojawia się właśnie takie zjawisko w tym aucie, być może dlatego , że szyba na dole nie jest nagrzewana i śnieg się po prostu na niej nie topi. Zupełnie nie wiem czemu tak jest, przy dłuższych trasach muszę się nawet zatrzymywać , żeby usunąć ten śnieg, jak go się więcej nazbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 kacper69 mam ze swoim "chińskim" rejestratorem podobny problem. Następujące po sobie pliki nagrań zapisuje z datą aktualną a kolejny z 2011 rokiem :blink: W ustawieniach ni chu chu nie da się z tym zrobić. Poza tym raz pokazuje prędkość z jaką jadę i współrzędne z G-sensora innym razem nie. Najgorsze, że nie da się w jego ustawieniach zapisać wielkości pojedyńczego nagrania (rejestruje mi filmy po 1,3 - 1,5 minuty) a mam w nim kartę 32GB więc miejsca dość no chyba, że wszystkie tak mają a dłuższe filmy trzeba "sklejać". Podklejam link do tego cudaka w chińskim alledrogo: http://www.aliexpress.com/item/Car-DVR-Recorder-Special-for-hotaudio-S100-S150-Car-DVD-Stereo-Headunit/800933909.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Poza tym raz pokazuje prędkość z jaką jadę i współrzędne z G-sensora innym razem nie. Prędkośc i pozycję podaje z GPS.. G sensor to czujnik wstrząsowy (bezwładnościowy, akcelerometr) i ustawiasz jego czułość, (jeśli posiadasz taką możliwość) by ustrojstwo wiedziało kiedy nastąpiło zderzenie i zapis w czasie jego wystąpienia został trwale zapisany i nie podlegał nadpisaniu. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ten mój rejestrator kosztował tylko 39 zł, więc i tak jestem zadowolony , że w ogóle działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z moją kamerką przejechałem gruubo ponad 25tyś km, ale na szczęście nie nagrała jeszcze żadnego wypadku, jedynie moją kolizje. Nagrała za to mnóstwo niebezpiecznych lub śmiesznych momentów na drodze i setki wykroczeń innych kierowców no i moich oczywiście też, bo za świętego kierowcę siebie nie uważam... Oczywiście z nagraniami piratów drogowych na policję nie biegam, bo nie był to mój cel kupna tej kamerki, bo uważam, że od tego jest policja na to idą moje podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Taka moja przygoda, raptem tydzień po zakupie kamerki... Daje do myślenia. http://gifyoutube.com/gif/y51kge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi