piotrek666 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam jestem tutaj nowy i pisze pierwszy raz chce kupić renault megan 2 i prosił bym o opinie czy wybrać disla 1.5 czy bęzyne 1.4 jakie są ich wady i zalety oraz ogólne opinie i może ktoś sie orientuje gdzie można kupić dobrą i zadbaną brykę pozdrawiam piotrek [kup reno na lpidżi ;-) - bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 gdzie można kupić dobrą i zadbaną bryke np nowke w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek666 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 nówka nie wchodzi w gre nie stać mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no wiec dobrej i taniej nie kupisz to takich nikt nie sprzedaje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek666 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 chodzi mi o w miare z małym przebiegiem mam 28000 na ten cel i jaki silnik bo ciogle sie wacham bo otych nowych dislach różne rzeczy słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ja bym bral tylko i wylacznie diesla przy uzywanych nie ma roznicy w cenie a masz niskie spalanie, dynamike a koszty eksploatacji jak w benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek666 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no tak ale te wtryski i tu jest problem boje się ze po krótkim czasie szlak je trafi i bedzie kosmiczny wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To tankuj dobrą ropę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 kup 1,9 dci, ludzie mniej narzekaja, silnik z laguny a tam sie kreci po 350tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek666 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 a co sodzicie o tych 1.5 [człowieku pisz po polsku - bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ja mam 1.5 z wtryskami delphi, tankuje vpower ultimate i nie miałem żadnych problemów z wtryskami. kupiłem dwulatka w salonie renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiael Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ja też mam 1.5dci. Kupiłem z przebiegiem 116000 i na razie zrobiłem 1500km bez żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek666 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 a czy ktoś z was ma meganke na gas i jak się sprawuje bo to mnie też ciekawi wrazie gdybym nie kupił disla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 piotrek666, poczytaj sobie forum - poznasz najczęstsze problemy - odrobina wkładu własnej pracy nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Polecam Silniczek 1.9 dCi ( 120KM ) :( Jak napisał snap Silnik ekonomiczny a zarazem dynamiczny... Tankuj paliwo tylko na sprawdzonych stacjach, a wtryski będą chodziły aż miło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi