Trkam Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Chciałbym zapytać co uważacie o dodatkowej gwarancji na nowy pojazd? Mam możliwość dokupienia rozszerzonej gwarancji to mojej Megi z 2 na 4 lata w promocyjnej cenie 899 zł. Uważacie że warto? jedyne o co się boję to elektronika bo ona lubi zawieść ale raczej Megane III jest już dopracowanym wozem. Samochód użytkuję prywatnie, przebieg roczny około 15 tys. Z góry dzięki za wypowiedzi, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Za taką kasę warto, zawsze to dodatkowe 2 lata spokoju. Szkoda, że zmniejszyli limit kilometrów do 60k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOLT Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Również polecam z tego skorzystać. Ja przedłużyłem z 2 lat do 5 lat lub 80000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kurcze, ja za bardzo nie łapię.... Ja miałem gwarancję 2 lata, lub 100 tys km. a jak przedłużam okres gwarancji, ale zmniejszam przebieg ( !!!) , to jeszcze mam za to dopłacić? U mnie to gwarancja skończyła się właśnie ze względu na przebieg auta, a nie na czas. Jeżeli ja miałbym płacić za dłuższa gwarancję, to tylko , jak by limit kilometrów też był podniesiony, lub zniesiony w ogóle, tak jak to czasami bywa w różnych akcjach promocyjnych firm konkurencyjnych. Bo tak na serio, to co przy przebiegu zaledwie 80 tys km miało by się w Meganie 3 zepsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 U Ciebie akurat przebieg duży, ale większość po 2 latach ma przejechane około 30kkm, wtedy dodatkowa gwarancja ma sens za takie pieniądze. Kupujemy tak naprawdę spokój na 4-5 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jakie warunki trzeba spełnić, żeby mieć ową gwarancję, bo też się nad nią zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Warunki: < czytaj > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Bo tak na serio, to co przy przebiegu zaledwie 80 tys km miało by się w Meganie 3 zepsuć? A np silniki, robiły papa po zerwaniu paska rozrządu. Na forum jest o tym temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To nie jest argument. Aby utrzymać dodatkową gwarancję i tak musisz serwisować auto. Jeżeli serwisujesz i pasek strzeli przy tak małym przebiegu i tak naprawią w ramach "gestu producenta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi