Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Potrzebna mapa do Carminat Megane II sport

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

witam Was

Mam navi Carminat nie wiem co to za model bo po raz pierwszy mam meganke i francuskie autko:)

Niestety do dolnej dziury nie mogę włożyć żadnej płyty a to jest chyba zmieniarka.ta na górze odtwarza.

Czy wiecie skąd wziąć mapy?? czy jest instaluje czy leci cały czas z płyty???

Dodano: 12 mar 2015 - 15:42

thumb_hosting_zdjec_1426171288__20150312_151550.jpg

Witam serdecznie

Posiadam navi carminat modelu nie znam

Czemu są tam dwa wejścia na płyty jedno na górze druga zmieniarka pewnie ale po co??

Mam wgrany język polski w radiu które się wysuwa ale nie mam map gdzie dostać je bezpłatnie czy macie jakieś linki??

Mam nadzieje że ktoś mi coś napisze bo pisałem już posty na tym forum i zastanawiam się często po co ono jest mam nadzieje że tym razem będzie inaczej

Kolego onthefloor po co zakładasz po raz kolejny temat o tym samym? Połączono z istniejącym tematem. Aston76

Dodano: 15 mar 2015 - 17:19

a czy kolega aston76 zamiast ciągle karcić za błędy w pisowni itd mógłby choc raz pomóc???

Edytowane przez aston76

• 2 tygodnie później...