onthefloor Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam, kto wie gdzie można zassać najnowsze mapy eu do carminata w megane rok 2006? Szukam, szukam nie za bardzo wiem. Z góry dziękuję. Edytowane 1 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Np. tu http://renault.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-RenaultEurope-Site/en_GB/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=mesKCghBfZcAAAEdCKYIIRmE&ShowAllProducts=YES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onthefloor Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) witam Was Mam navi Carminat nie wiem co to za model bo po raz pierwszy mam meganke i francuskie autko:) Niestety do dolnej dziury nie mogę włożyć żadnej płyty a to jest chyba zmieniarka.ta na górze odtwarza. Czy wiecie skąd wziąć mapy?? czy jest instaluje czy leci cały czas z płyty??? Dodano: 12 mar 2015 - 15:42 Witam serdecznie Posiadam navi carminat modelu nie znam Czemu są tam dwa wejścia na płyty jedno na górze druga zmieniarka pewnie ale po co?? Mam wgrany język polski w radiu które się wysuwa ale nie mam map gdzie dostać je bezpłatnie czy macie jakieś linki?? Mam nadzieje że ktoś mi coś napisze bo pisałem już posty na tym forum i zastanawiam się często po co ono jest mam nadzieje że tym razem będzie inaczej Kolego onthefloor po co zakładasz po raz kolejny temat o tym samym? Połączono z istniejącym tematem. Aston76 Dodano: 15 mar 2015 - 17:19 a czy kolega aston76 zamiast ciągle karcić za błędy w pisowni itd mógłby choc raz pomóc??? Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Niestety nie posiadam wiedzy skąd można pobrać mapy za darmo, bo mam inną wersje wyposażenia auta niż Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ja kupowalem na allegro nie są aź takie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi