kobeee83 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam. W poszukiwaniu Meganeczki natrafiłem na takie cacko ale ciekaw jestem co o nim sądzicie? I czy warto? I na co należy uważać właśnie w wersji z silnikiem 1.4? I jak to jest z blachą? Oto link: http://otomoto.pl/renault-megane-i-1-4-krajowy-klimatyzacja-zadbany-C35856349.html Z góry dziękuję za opinię:) Pozdrawiam:) Edytowane 8 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mnie zastanawia zadziwiająco niski przebieg tego 15-to letniego auta. średnio tylko 10 tys km/rok. I do tego jeszcze hak ma założony , ciekawe po co , z tak małym przebiegiem rocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zadbany jest, ma papiery na ten rozrząd?, silnik do spokojnej jazdy- wystarczy, blacha ocynkowana, ale auto ma 15 lat. No i ten przebieg, ale może stał w garażu. Cena do utargowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobeee83 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dziękuję za podpowiedzi :) Macie rację po co ten hak? A mechanik może sprawdzić czy rozrząd był robiony? No ciekawi mnie co powiedzą mi na stacji diagnostycznej i mechanik:) Ciągle jednak zastanawiam się czy warto Dodano: 09 mar 2015 - 10:37 Byłem oglądnąłem i są średniej jakości picowanka tam gdzie wychodzi rdza ale pomalowane tarcze z tyłu i zaciski z przodu srebrzanką to chyba coś znaczy :) W szczególności że świeżo malowane hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Poszukał bym z silnikiem 1.6/16V, 10KM więcej da się odczuć, a zużycie paliwa praktycznie to samo. Znajdziesz w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi