MiszaElk Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Na początku roku miałem pożegnać się z Renault i przejść do obozu Opla - miał być od rodziny ale z rodziną najlepiej to na zdjęciach ;) Jako, że psychicznie przygotowałem się na wydanie kasy zacząłem rozglądać się za czymś innym. Niechcący znalazłem coś takiego, jest też u nas na forum: http://otomoto.pl/renault-megane-iii-grandtour-gt-2-0tce-1wl-serwis-aso-C36005700.html Przekracza deko budżet, ale żonie podoba się kolor ;), mi podobają się cyferki i zainteresowaliśmy się nią. Warto jechać oglądać? Z Ełku mam kawałek, szkoda mi czasu i kasy na przejażdżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Ja na Twoim miejscu bym wolał jechać po tą, http://megane.com.pl/page/gielda/ogloszenia-sprzedazy.html/_/renault-megane-iii-gt-kombi-r136 fakt kolor inny :) i diesel, ale od sprawdzonej osoby i napewno byłby to lepszy wybów pozdro Edytowane 8 Marca 2015 przez Dziambel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Świetna alternatywa i dużo bliżej. Ale jak dla mnie ma jedną zajedużą wadę - DIESEL. Rocznie robię 12-14kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Też kupiłem tydzień temu diesla a robie tyle co TY, mój ojciec ma diesla a robi na rok 10kkm, co się przejmujesz B) w każdym bądź razie, jeśli myślisz o megi gt to bierz od meganecoupe02 :) sam chciałem ale o te 7 tysi mi brakowało w budżecie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie mieszaj mi :) Na korzyść tej furki przemawia, to, że jednak 75-85% rocznego przelotu, to trasy. W Ełku mieszkam w samym centrum, więc samochód w mieście jest potrzebny raz w tygodniu, po większe zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No widzisz, sam odpowiedziałeś sobie na swe wątpliwości :D oczywiście zrobisz jak będziesz uważał za stosowne :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mam teraz zagwozdkę - oferta jest ciekawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Za przemawia to, że auto jest od ziomka co na forum jest chocho i jeszcze trochę, tak jak i Ty :) a nie od gościa, jak ten od pierwszego auta które pokazałeś, który rejestruje się tylko poto, żeby auto sprzedać i tyle. Ja tylko wyrażam swoje zdanie :) przespij się z tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) No to po temacie - auto sprzedane. Ale nie dla mnie :-\ Mówię o tym od forumowego kolegi. Trochę szkoda... Wracając do tematu - może ktoś, coś powiedzieć na temat auta z tematu? Edytowane 8 Marca 2015 przez MiszaElk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Szkoda :( nie wiedziałem, że poszła, sorry, że Cię nakręcilem. Pozdro Edytowane 9 Marca 2015 przez Dziambel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi