Czarek90 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Witam Szanowne grono Czy coś wiadomo o tym egzemplarzu http://otomoto.pl/renault-megane-iii-coupe-2-0-tce-200-km-serwisowany-w-aso-C35693586.html Przeszukałem forum i internet i żadnych informacji nie znalazłem. Wcześniej przypadkowo widziałem to ogłoszenie i widzę że wisi już dosyć długo. Być może ten typ długo się sprzedaje, podobny problem zauważyłem przy Leonie Cupra. Planuje w przyszłym tygodniu na poważnie zainteresować się tym egzemplarzem i jechać te ponad 250 km na Mazury A być może nie warto ? Na moje laickie oko, przeglądając podobne egzemplarze na mobile.eu, cena wygląda na taka w której ciężko znaleźć jakiś zysk. Jeśli historia auta jest taka jak w ogłoszeniu. Wielkie dzięki za wszelką informacje Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, jakiś czas temu rozmawiałem tel. z właścicielem auta, jest pracownikiem tego serwisu Renault który go sprzedaje. Podobno miał przemalowany bok bo ktoś go przerysował i jak dobrze pamiętam coś miał z tył robione ale nic poważnego. Ma podobno zdjęcia z uszkodzeń, miał podesłać i nie podesłał dlatego odpuściłem ten temat. Z rozmowy wynikało że facetowi bardzo nie zależało na sprzedaży. Proponuję skontaktaktować się z nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi