danychn Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Witam mam problem moja megi nie odpala nie zapala sie nic po za kontrolka servis:( i ze kierownica odblokowana. Zgasilem autko pod sklepem i juz tak zostalo.Prosze o pilną pomoc jak zrobic co by to zdiagnozowac. Bezpieczniki przy bateri dobre servis zapala sie na żółto nie na czerwono nie zapalaja sie inne kontrolki. Moze ktoś wie gdzie w łodzi Łodzi jest ktoś z clipem oprócz Aso Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Kolego, poprawiaj błędy przed wysłaniem postu. damiar Edytowane 21 Marca 2015 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Było już, wiele razy. Przy takich objawach zaczynamy od sprawdzenia bezpieczników na klemie +. Zwykle tam jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danychn Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Sprawdzałem wczoraj co prawda w nocy ale jeszcze dziś sprawdzę.działa wentylator dzienne światła się zapalają wyskaluje komunikat stering loced ale kierownicą można kręcić.Zostawiłem na skreconych kołach może blokada się zawiesiła i dlatego nie można odpalic.żadne kontrolki się nie zaświecają tylko od ręcznego i servis ale bez kontrolki stop Dodano: 21 mar 2015 - 07:16 Już wszystko jasne blokada. Wyciagnolem Wyciągnąłem blokadę na stół rozebrałem nasmarowałem i wszystko chodzi.Okazało się że już była robiona i ktoś źle domknol klapke:-( co spowpdowalo że krzywka blokady lekko się uniosła i zblokowało się moralną jest taki że co nas nie zabije to wzmocni.Dzięki forum można się dużo nauczyć pozdrawiam forumowiczów i życzę udanego weekendu Edytowane 21 Marca 2015 przez damiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOL Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Witam. Mam podobny problem auto nie odpala. Świeci się serwis i blokada, po naciśnięciu przycisku startu nic się nie pojawia, cisza a kontrolki nie świecą. Ktoś napisał o jakiejś blokadzie ale nie mam pojęcia o co chodzi Pozdrawiam i proszę o odpowiedz. Edytowane 13 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi