Alerin Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Mógł by ktoś dołączyć się do tematu i chociaż mnie naprowadzić co to może być? Dzisiaj było ciepło i auto odpaliło za 8 razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 zrób test wtryskiwaczy - przelewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Komputerowy czy ręczny? Komputerowy od 0.01 do 0.05 Dodano: 27 mar 2015 - 00:22 Dzisiaj była bardzo ładna i ciepła pogoda. Autko odpaliło za 2 szybkim zakręceniu. Co to może być nie tak? Auto stało około 12-15 godzin bez odpalana tak zawsze... Edytowane 24 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 a ja swojego zrobiłem - 2 wtryski po regeneracji i pali po sekundzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 U mnie też pali po sekundzie ale zdąży szybko zakręcić 2 raz. Jak miałem kiedyś audi 1.9 TDI to palił przy pierwszym przekręceniu. Nie zdążyłem do końca przekręcić kluczyka i już odpalił. Jak masz - 2 na wtrysku? to pobiera Ci paliwo z silnika? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi