creazy Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Witam, dzwoniłem już do ASO i oni nie są pewni, sprawdzałem hurtowni i wyszło, że w sumie nie ale jeden katalog wskazuje że tak nr. części 8200214391 więc sam już nie wiem. Od niedawna posiadam megane II 1.5 dci 74 kw, objawy to szarpanie przy zmianie biegów, a gdy ruszam z miejsca pod górę jakby stuki i dość głośna jazda. Dlatego chciałem zapytać czy w tym silniku występuje dwumas ? Edytowane 26 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie występuje. Mam ten sam silnik. W kraku masz machera od reno, więc zagadaj do niego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creazy Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 dzięki za szybką odpowiedź, a masz namiary na tego speca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 google => uio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi