Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Witam, Mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat tego autka? http://allegro.pl/show_item.php?item=5197868762 Oglądałem dziś na żywo chyba ze 4 samochody i powiem szczerze, że był dramat... Czy ten silnik jest ok? (tu już chyba wtryski Siemens). Może ma ktoś czas jutro z Katowic, żeby obejrzeć auto razem ze mną? Chciałbym wydać w okolicy 10 tysięcy. Właściciel kupił auto dla siebie, jednak musi wyjechać z a granicę na stałe i chce je sprzedać. Kupił je w komisie, niestety nie wie kiedy był robiony rozrząd. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Edytowane 28 Marca 2015 przez Oweeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 To auto już było omawiane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mógłbyś mi pomóc odnaleźć linka? Nie umiem go wyszukać za bardzo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Szukam ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 A pamiętasz może co tam było napisane mniej więcej? Też szukam i nie potrafię właśnie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Auto chyba po flotowe i bida wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Po opisie dość bogato jak dla mnie;) jakieś rady przy oglądaniu? Na co zwrócić uwagę? Edytowane 28 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jaka bogata wersja. Tylne okna na klamki, brak sterowania radiem przy kierownicy (czyli było bez radia fabrycznego), nie ma tempomatu, lusterka ustawiane ręcznie. Nie ma zdjęcia panelu obok kierowcy przy drzwiach. Brakuje także napisu megan i renault na klapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Wygląda na niezły paździerz ... Nawet nie jechałbym go oglądać. Nie ma napisu Megane i Renault na tylnej klapie. Wydaje mi się, że pod przedni zderzakiem tez brakuje jakiś plastików. I naklejek na tylnych nadkolach. Edytowane 28 Marca 2015 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Myslicie ze jest az tak zle? Mnie wyposazenie odpowiada w sumie:) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 28 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Moim zdaniem jest bardzo źle. Zresztą jaka cena, takie auto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Do tego dochodzą malowane listwy i zderzaki oraz lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Skąd wiesz, że malowane? Mnie interesuje żeby było zadbane i w dobrym stanie technicznym, bezwypadkowe, bez rdzy. Wyposażenie to sprawa drugorzędna. Przepraszam, pisałem z telefonu Edytowane 28 Marca 2015 przez Oweeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Bo powinny w tej wersji być czarne. Dodano: 28 mar 2015 - 20:46 Brakuje do wyposażenia także halogenów z przodu, wydech ma zerwane mocowanie tłumika, bo nisko wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oweeen Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zobaczę jutro te auto i tu opisze co i jak:) się okaże na miejscu. Im więcej aut zobaczę tym lepiej dla mnie:) dziękuję za szybką pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi