xfm2 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć, być może ktoś ma doświadczenia w tym temacie. Mam zamiar zakończyć przebudowę audio i dostać się do głośników tylnych w Megane 3 coupe. Proszę o jakieś wskazówki od czego zacząć rozbiórkę? Wyjąć kanapę? Co dalej? Dodam tylko że z drzwiami uporałem się bez problemu. To co udało mi się znaleźć do tej pory: Audio w Megane 3 RS. Niestety bez etapu demontażu plastików. Dodano: 08 kwi 2015 - 11:45 Jeśli ktoś będzie potrzebował - rozwiązanie dla modelu Megane 2. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez xfm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Musisz wyjąć kanapę, oparcie chyba też, zdemontować boczki od samej podsufitki (jasne plastiki nad okienkiem są na zatrzaskach). Odkręcasz czarny boczek (śrubka na słupku po otwarciu drzwi). Musisz odkręcić mocowanie pasów na dole (ten czarny pręt). Ogólnie nic strasznego, tylko większość jest na zatrzaskach, więc trzeba rwać mocno, bo inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfm2 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Załączam jeszcze wyciąg z serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi