Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jakie radio zakupić? Bo mam to fabryczne bez funkcji mp3, chce jakieś aby odtwarzało mp3/płyty i miało wejście usb aby pendrive można było podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Przyglądnij się emulatorom zmieniarki, a nie trzeba radia zmieniać. Działają tak jak teraz masz z wyświetlaczem i sterowaniem z pod kierownicy i mają te funkcje jakie potrzebujesz. Taką ostatnio podłączałem w sceniolu II syna. Działa rewelacyjnie, nawet lepiej jak moja, bo nie wywala błędu jak silnik jest włączany w czasie odtwarzania. Jest tam już nowszy soft jak w tych z 2010 roku. http://bezkabla.na.allegro.pl/new-zmieniarka-mp3-sd-usb-renault-wszystkie-modele-i5078122809.html Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Hmm A czy ta zmieniarka pasować będzie bez problemu z innymi autami niż RENAULT ? Gdybym miał zamiar sprzedać auto w przyszłości to bym wymontował i do następnego auta zamontował, ogólnie nie mam w planach i tak sprzedaży auta, ale lepiej kupić raz i przekładać tylko do następnych aut niż za każdym razem kupować. Czy z fabrycznym radiem i z ta zmieniarką da rade podłączyć tube/subufer i wzmacniacz? Bo mam niebawem zamiar sobie podpiąć, tylko jeszcze nie wiem jaką tube/subufer i wzmacniacz. Pod fotelem kierowcy da radę zamontować zmieniarkę i czy będzie wygodnie? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Co do przeniesienia do innego auta nie jestem pewny, czy to możliwe. Gdzieś ostatnio czytałem, że ktoś próbował przenieść do Renówki taką z Audicy i nie działało. Na sub i wzmak nie ma to wpływu z czego sygnał do radia podajesz. Jest to obojętne czy przez taki zestaw słuchasz stacji radiowych, nagrań na zwykłych CD, czy plików Mp3 nagranych na płyty, czy też na karty SD Przy kartach masz o tyle lepiej, że brak tam elementów optycznych i mechanicznych jakie są przy odczycie płyt CD z nagranymi Mp3/WAV/WMA i innymi plikami Dodano: 12 kwi 2015 - 14:56 Tu ten post o zmieniarce USB z Audicy o którym wspomniałem: http://megane.com.pl/topic/22283-mp3-w-megance/page__st__30__p__427786#entry427786 Jeśli to oczywiście o podobny sprzęt chodziło...... Dodano: 12 kwi 2015 - 15:02 Tu masz jeszcze filmik z neta jak przebiega taki montarz i jaki jest efekt: Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAB Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dzięki za aktualne info, również się na nią zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra100 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam Jakiś czas temu zakupiłem i zamontowałem takie "coś". I mam pytanie czy jest możliwość żeby się wyświetlały na wyświetlaczu togi id3 zapisane w pliku mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi