mrarek Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Mam u siebie takie: a instrukcję do takich: Pewnie wiele się nie różnią, ale lubię mieć porządek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Masz najprostrze radio 01 i ma najmniej funkcji z wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 OK. Szukam jeszcze instrukcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Zmień radyjko na 3 z listy co pokazałeś , dokładka mikrofonu i masz zestaw głośno mówiący , mikrofon na allegro widziałem za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Nie mówię NIE, bo zdarza mi się gadać podczas jazdy (mam słuchawkę). Ale nie będzie problemów jak w SCII (tuner list, update list)? Edytowane 3 Maja 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Radio do wymiany i zmiana konfiguracji licznika aby poprawnie wyświetlało radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No to już porobiłem... Nie mam póki co nikogo z dostępem do CLIPa, który by to miał opanowane w SCIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Licznik do mnie i ustawi się co ma być :D lub elektonik który odczyta pamięć z licznika Co do clipa i III to już za wiele się nie zmieni w konfiguracji auta - należy przygotować nowy konfig dla samochodu i reprog lub renault commander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 mrarek warto zrobić taką przekładkę, zapomnisz o słuchawce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Licznik do mnie i ustawi się co ma być :D A bez licznika da radę jeździć, jak w SCII? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Czy taki model z USB też podejdzie? http://allegro.pl/renault-scenic-iii-lift-radio-cd-mp3-usb-i5297143298.html Rozumiem, że to wchodzi bez problemów: http://allegro.pl/radio-balupunkt-renault-scenic-iii-i5308917381.html Edytowane 3 Maja 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dokładnie radio 2 wchodzi bez problemów Radio 1 wymaga wymiany wtyczek w instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Panowie podłączam się pod temat, też mam takie samo radio co "mrarek" i też chciałbym zmienić na nr 3. Pytanko jak to zrobić? Kupić radio i znaleźć dobrego elektryka do zmiany, czy trzeba coś przeprogramować? Jaki mikrofon kupić do radia aby było "głośno mówiące"? Z góry dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Wymieniasz radio Zmiana konfiguracji licznika aby wyświetlał informacje z radia - licznik wysłka do mnie lub mogę zrobic zdalnie jak masz clipa i reprogra Mikrofon każdy od MIII / SIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi