Tedeusz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Ok, jak kupie radio i mikrofon to się odezwę (nie będzie to bardzo prędko, myślę, że w przeciągu miesiąca). CLIP ma mój Ojciec (jest Diagnostą, ale nie elektrykiem), to też dam znać na PW o dokładniejsze informacje. Jeszcze jedno pytanko: czy radio nie powinno mieć znaczka "bluetooth" ?? Edytowane 18 Maja 2015 przez Tedeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawio Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 W jaki sposób w radiu nr 1 dostać się do ustawień akustycznych (np. pop/rock) itp? Czy ono odtwarza mp3? Płyty audio odtwarza bez problemu, po wrzucie płyty z mp3 (nagrywanej wolno) pokazuje error i wypluwa cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 mp3 odtwarza (przynajmniej mój). equalizera nie widziałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Obstawiam uszkodzony czytnik cd , jak by co to powinienem mieć jakiś czytnik , ale warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawio Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Chyba idzie do przodu - zmarnowanych 6 cd, ale odtworzył 1 płytę nagraną z kilkunastoma plikami wma...być może na poprzednich cd znalazło się coś z czym się to gryzło (inny format). Poza tym nagrałem innym programem, więc prawdziwe testy dopiero przede mną. Jutro robię foldery (do 99 utworów) i testuję na całego - dam znać. Co do braku możliwości trybu np. typu rock, pop itd. na tej "podstawówce" - to jakaś parodia. W 13 letniej Fieście miałem...może nie takie opcje, ale jakość dźwięku że...aż szkoda gadać :( ---------------------------------------------------------------------- Gdyby ktoś miał instrukcję do radia nr 1 bardzo proszę o kontakt. Znalazłem w sieci, ale niestety niekompletną :( Edytowane 3 Lipca 2015 przez sawio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi