airbites Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Czy to normalnie że megane z końca produkcji po 100 tys. Km km są oplakalnym stanie? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Edytowane 6 Maja 2015 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonvw Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 jakość materiałów się znacznie pogorszyła nie jest to już jak w latach 80-90, najgorsze jest to że jak chcesz sprzedać samochód to każdy ci powie że masz przebieg 400 000 a nie 100 000 bo ludzie nie mogą tego zrozumieć że te materiały sa takie kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Różnie to bywa ;) Ja mam megi z 2007, przebieg 150000 i kierownica wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 @bert32: To są dwie różne kierownice - airbites ma najzwyklejszą z najzwyklejszych. Moja przy 160.000 km wygląda równie dobrze jak Twoja. Musiałby się wypowiedzieć ktoś, kto ma taką jak airbites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Niestety to normalne, w tym aucie. W moim Megane 2 ale z rocznika 2003, kierownica przy tym przebiegu wyglądała o wiele gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Ale ja wstawiłem zdjęcie z meganki II ph II zastępczego której jezdzę, a mój stoi u blacharza. A moja meganka ma 203 tys. km i kierownica wygląda jak nowa nadal i tez zwykła.. Pewnie inni mocno trzymaja kierownicę albo szarpią żeby jak najszybciej rozpedziła 2 litrowa...:D Edytowane 9 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksim Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam megi z końca 2007. Obszyta skórą. Przebieg niby 198 tyś a wygląda jak nowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi