KrisC Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Witam forumowiczów. Mam obecnie od 4 lat Megane I phII (po lifcie) z 2001r,silnik 1,6 16V z polskiego salonu. Ogólnie jestem z niej zadowolony :lol: Zastanawiam się jednak nad zakupem nowszej Megane II z identycznym silnikiem ,wersja z 2006r ,ale sporo przejechała po naszych drogach (przebieg ok.390 tys.km). Oferta co prawda z komisu,ale przebieg raczej oryginalny. Autko od nowości miało 2 właścicieli(firmy). Podobno serwisowana. Czy warto się pakować w zakup? Czekam na opinie :) Czy mogę prosić o przeniesienie do właściwej kategorii? :) Przeniesiono. Edytowane 14 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak serwisowana to sprawdzić po vinie co było wymieniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisC Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 czyli wyprawa do ASO Renault? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Autko od nowości miało 2 właścicieli(firmy) A ilu kierowców tego nikt nie wie. Osobiście raczej bym się nie bawił w takie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisC Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) 2 - obie firmy, mam pełne dane . Przebieg też się potwierdza. Dodano: 14 maj 2015 - 19:02 ok,dzięki wielkie :) Edytowane 14 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie ma co sie zrazac, ja bym pojechal obadal. Ja wole kupic auto pofirmowe, ale serwisowane z historia niz od osób prywatnych serwisowane u Henia zlotej raczki. :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi