paweu1910 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie Meganki z 99r. Czy opłaca się kupować z przebiegiem 290tysiecy ? Konkretnie chodzi mi o : http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1999r-lift-1-6-benzyna-gaz-klima-ID6y4NXn.html#fce980162a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Może i odkop... Jęśli jest w dobrym stanie technicznym to się opłaca. Co ma przebieg do opłacalności? To znaczy, że jakby magik skręcił licznik o stowe w dół, to auto byłoby godne zakupu? Samochód kupuje się stanem technicznym, a nie licznikia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Szczerze? Jak nic nie cieknie, nie słychać z silnika niepokojących dźwięków. Reszta w stanie dobrym i do tego ma dokumentację to bym się zastanowił. Zawsze wolę znać rzeczywisty przebieg auta niż zastanawiać się czy był kręcony, 50 kkm, czy 100 kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Bać się, czy nie bać ... Myślę, że w przypadku tej megany z ogłoszenia to sprawa drugorzędna, bo to auto wygląda na mocno zmęczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Ogólnie przebieg jak najbardziej akceptowalny. Jak dla mnie nie wygląda aż na tak zmęczoną (widziałem gorsze w przedziale 3500-4000). Coś mogło być robione z przodem bo jest dziwnie spasowany. Ogólnie w tej cenie do rozważenia/sprawdzenia, pomijając odkop :). Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Auto wystawione jest już od kilku miesięcy , widać że za drogie, bo nie schodzi . Zaletą jego jest, że ma już 16 lat, jeszcze tylko 9 latek i można je rejestrować jako zabytek . :D Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi