suchutki Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 DrNO kiedy dół?? ;-) kratke już przecież masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Musze przyznać, że całkiem całkiem góra Ci wyszła. Jestem ciekaw jak moi poprzednicy jak to będzie wyglądać z dołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 teraz sesja :/ czyli pewnie z braku czasu bede robil kratke sadze ze do konca czerwca bedzie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunia Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Kratka już gotowa?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 niestety nie... ten tydzien zamiast robic kratki jak planowalem... lezalem w szpitalu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunia Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Oj, to przepraszam, nie wiedziałam. Wszystko już w porządku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 tak, zabieram sei do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 znacie może jakaś stronke z grilami do megane 2 ? to co zrobił DrNO jest super, ale z moimi umiejetnosciami to ja to zrype :) szukałem na google i na allegro i nie mogłem znaleść do M2 grili z siateczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 w inPro mają takie chrom nakładki a w carzone grila ale takie ceny ze lepiej weź się do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 no no fajnie Ci to wyszło, może trochę za ciemno (w ogólnej stylistyce), ale wykonanie i pomysł na 5+. Pochwalam i pozdrawiam. Cierpliwie czekam na dół :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dol w 40% gotowy (brak czasu pomimo "wakacji"), za jakies dwa tyg powinny na forum dotrzec fotki calosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja widzialem takie kratki jak ma DrNO, pokazał mi gosciu cos takiego w RAKO (tuning shop Wieliczka) miał tam na kompie jakąs stronę z gadgetami. Z tego co pamiętam to był koszt około 150-200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Napisałem maila do Rako odpisali : grill metalowy, cena 285,- zł (3 elementy - dwa po bokach i zamiast znaczka) jak myślicie tyle kasy ! opłaca sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 bez sensu to kupowac jak sie nie kupi kratki na dole przy halogenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 DrNO, jak byś mógł to napisz w punktach jak ściągać kratki " grile " bo komplet juz mam zamówiony i zarażony Twoim pomysłem i wykonaniem, niebawem zabieram sie do pracy :) tyle że siateczka bedzie czerwona pod kolor auta reszta materiałów tak jak u Ciebie:), zastanawiam się nad takim sprayem http://moto.allegro.pl/item269104829_lakie...u_boll_nr7.html jest 4zł droższy od Tego co Ty urzywałeś ale czy warto no i taka szpachla http://moto.allegro.pl/item269126711_szpac...szt_app_6_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi