Basenji Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Dr No zapadł w tuningowy sen zimowy -czekamy do wiosny :) zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak ściągać kratki wkładasz pomiędzy dolną część kratki a zderzaka coś płaskiego np. szeroki śrubokręt owinięty szmatką by zderzaka nie porysować, następnie podważasz kratka u dołu ma dwa zaczepy (będziesz je widział jak podważysz), musisz podważyć tak by wyskoczyły z dziur w zderzaku, nie bój się zderzak nie pęknie bo jest naprawdę baaardzo elastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 slavOK, dzięki za instrukcje, snap, masz racje dlatego zakupiłem taki zestawik jak na foto, 100zł z przesyłką na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ehhh wybacz mici.fox, mam taki zap....ol przez przeprowadzke i uczelnie ze glowa mala. snap pomogl i to sie chwali :) ja na razie rzeczywiscie utknalem w miejscu, ale zaczynam miec coraz wiecej czasu na majsterkowanie, jednak pierwsze jest mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 jezeli ktos jeszcze szuka to jest komplet tj 5 sztuk kratek po 60 zeta, btw jak za darmo :) http://moto.allegro.pl/item272749701_kompl..._megane_ii.html kto pierwszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 nom i juz mam swój komplecik do zabawy, grill niestety zamiennik i widać że inny plastik gorszej jakości, ale co tam przecież i tak go "zmasakruje", snap, na tej aukcji koleś nie ma tego elementu co jest na zdjęciu moich zabawek zaznaczony na czerwono, jest to element który jest na górze tej szerokiej kratki pod rejestracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 ile zaplaciles za swoj komplet ?rozumiem ze nowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 :) Ale chyba nie zrobisz czerwonej ramki a' la golfgti czy coś takiego? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 snap, kupowałem to na allegro na dwóch aukcjach wsumie 100zł mnie to kosztowało z przesyłkami, grill nowy, reszta urzywana ale stan idealny Basenji, nie nie żadnych ramek itp... zamawiam na allegro czerwoną siatke jak mi sie nie spodoba czerwień to wszystko pomaluje na czarno :) całkowity koszt przeróbki myśle że ok 200zł [ Dodano: 2007-12-01, 12:42 ] Już wszystko jest teraz duuużo szlifowania...... :) [ Dodano: 2007-12-09, 11:34 ] dziury zalepione, blaszka aluminiowa + cyjanopan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny102 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 No chłopie czekam na foto tej czerwonej strzały już po montażu. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To jest tuning sezonowy , jak temperatura spada poniżej 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Prawie gotowe do malowania, musze jeszcze zrobić na nowych bocznych ściankach taką chropowatą powierznie jak jest oryginalnie ale jeszcze nie wiem jak..... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 jezeli kogos interesuje cos gotowego to carzone robi grille do megany 2 http://www.carzonespecials.com/index.php?b...=295&kid=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 To jest tuning sezonowy , jak temperatura spada poniżej 0. po co ci to? Megane II to ie stary polonez gdzie się "zatykało" chłodnice na zimę, to nowoczesna konstrukcja, której możesz tak tylko zaszkdzić, a poza tym to wygląda tak że szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Miałem wcześniej taka "zasłonkę" z plexi lakierowaną w kolorze nadwozia , ale ktos mi CENZURA. Zasłaniam dół , bo mam wrażenie że szybciej robi sie cieplo , a w trasie nie stygnie przy prędkosciach powyżej setki . Przy mrozach np -10 , przy szybkiej jeździe widac jak spada temperatura silnika , robi sie zimno w kabinie i auto traci moc. Ta zasłonka troszke poprawia sytuację. Ktoś Ci to po prostu UKRADŁ. Nie zostawiajmy miejsca na domyślne słowa niecenzuralne. gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi