LPS Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Noooo, muszę przyznać, że nieźle to wygląda Może z czasem też zrobię taki w swojej Megance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) jeszcze jedna fotka tym razem bez slonca: Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jeszcze raz napisze bardzo ladnie DrNo i dodam, szkoda ze nie mieszkasz blizej Trojmiasta bo bym Ci moja megi podrzucila na maly tuning :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No calkiem calkiem Ci to wyszlo...jak jeszcze do kompletu dorzucisz dolna kratke to bedzie juz pelen respekt 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek G Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam. Również przyłączam się do gratulacji,też mi się podoba. Ale mam pytanko do kolegi DrNo. Czy przed połozeniem lakieru w spraju,zastosowaleś specjalny podkład do plastików ?? Jest to dosyć ważne,gdyż po jakimś czasie może lakier odpryskiwać.Szkoda bybyło. oraz czy siatka wytrzyma mycie karcherem ?? Chyba że te elementy będziesz omijać strumieniem wody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 DrNO bedziesz brac sie teraz za dolnie kratki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Bolek G, farba jest specjalna do zderzakow firmy BOLL, przetestowana doslownie szokowo na dwu obudowach komputerow, zreszta wierze dwum wujkom, ktorzy siedza w farbach a co do karchera... dla niezorientowanych (jeszcze) ja auto myje tylko WLASNOrecznie a potem woskuje! :] gipsiarz, pewnie tak :] jak sie uda zalatwic... Suchy? pomozesz??? PS: dla tych co chca szybko fotki same ogladnac: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No to jak jeszcze dol zrobisz.... to bedzie lepiej niz bardzo pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 DrNO- jutro pójdę poszukać ... tyle tego miałem że już się pogubiłem gdzieś powinno być Jak znajdę to na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) to ja tylko zakoncze, dodajac ostatnia fotke, z zakonczonym projektem Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wszystko fajne. Nie podoba mi się jedynie określenie "zakończony projekt". Bo czy można skończyć modyfikacje wyglądu Megg? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 nie nie... halo nie zakonczone tuningowanie :D tylko projekt przerobienia gornych grilli' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To wiele wyjaśnia. Czyli teraz doły? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adahoo69 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Łoł piorunujący efekt, po prostu genialnie. Jak będzie jeszcze dl to będzie full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi