Rta Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Ponieważ nie znalazłem podobnego tematu to założę nowy. Problem jest taki że po kupnie okazało się że jest dziurawy zbiornik paliwa(ktoś w coś uderzył). I teraz moje pytanie brzmi: 1.ściągłem pompę paliwa(pływak,duża nakrętka),odkręciłem tłumik,odkręciłem wszystkie śruby od zbiornika,lecz zbiornik dalej nie chce wyjść,co może go trzymać? 2.Trzeba ściągać cała belkę żeby wyjąc zbiornik? Pozdrawiam, Liczę na szybką odpowiedz. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Rta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Musisz ściągnąć rurę od wlewu paliwa, jest umocowana opaską i cieńszą rurę od odpowietrzenia, jest wciśnięta na szybkozłączkę. Wyjmiesz ją po naciśnięciu na kolorowy zatrzask. Musisz też podnieść samochód z obu stron jednocześnie z tyłu by móc wyjąć zbiornik. No i sprawdzić czy na pewno wszystkie śruby od zbiornika są odkręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Problem jest taki że po kupnie okazało się że jest dziurawy zbiornik paliwa(ktoś w coś uderzył). Prędzej złodziej paliwa się dobrał do zbiornika i go uszkodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi