epaweld Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam, Od początku zakupu auta radio mi działało. Postanowiłem odłączyć i ponownie podłączyć. Po wpisaniu kodu pojawił się napis "MUTE". Jak wyłączam i włączam to na kilka sekund pojawia się napis "FM" i potem znów "MUTE" Mogłem również wejść wyłączyć inne częstotliwości na których się nic nie słucha, oraz włączyć wejście "AUX" i to wszystko co mogłem zrobić w radiu. Czy ktoś ma pomysł co mogło się stać. Żadnym guzikiem nie mogłem tego wyłączyć. Proszę o pomoc. A ... jest to oryginalne radio z Megan 2 CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A środkowy przycisk, ten pomiędzy klawiszami głośności na sterowaniu pod kierownicą wciskałaś? Może w czasie wbijania kodu wcisnąłeś go przypadkowo i ta funkcja została zapamiętana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epaweld Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Nie nie wcisnąłem, tylko że ja wprowadzałem kod z panelu radia a nie z pilota? Jest to jakaś różnica? Dodano: 11 cze 2015 - 21:30 To co, udzieli mi ktoś odpowiedzi? Edytowane 11 Czerwca 2015 przez epaweld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi