Tedeusz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zostawiłem moje Renault Scenic III na ostrym upale w ubiegłym roku nad morzem, po tym jak wsiadłem do auta i kilka razy kliknąłem radio to się guma z guzików złuszczyła :!: , na początku to nie przeszkadzało, ale teraz jest coraz to gorzej. Może ktoś ma pomysł jak to naprawić? Może można wymienić guziki? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Masakra. wolałbym wymienić radio na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wymień radio, z tego już nic nie będzie. Jak chcesz to mam takie z rocznego fluence - praktycznie nie używane (moje przed zmianą na inne ), na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadowa6 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Też mam takie radio i się przyciski złuszczyły. Szukam uszkodzonego radia lub niepowycieranych przycisków /1, 2, 3, środkowy okrągły, 4, 5, 6, minus /, może ktoś ma niepotrzebne a ja chętnie odkupię. Moje radio jest w pełni sprawne i myślę, że da się wymienić same przyciski - co o tym sądzicie? Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 21 Czerwca 2015 przez sadowa6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi