megan_pomocy Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Cześć, mam Megane II 1.6 16V z 2008, noc grenlandii. W ciągu ostatnich kilku dni ktoś mi przerysował zderzak na tyle pewnie jak skręcał. Lakier zdarty jest na listwie ten po środku, listwa składa się z trzech elementów - lewy, prawy, środek i mam wrażenie, że się to wymienia. Mam AC i będę to zgłaszał, naprawa będzie w ASO tylko teraz się zastanawiam, jak do tego podejść. Wolę, żeby wymienili mi listwę niż lakierowali, bo po lakierze będzie sie błyszczeć a ona jest jakby matowa, proszkowana czy coś, jest w kolorze lakieru nadwozia. Czy można od razu sobie zażyczyć wymianę tej listwy i nie zgadzać sie na lakierowanie? Mogą taką sprowadzić już w gotowym odcieniu? Zależy mi, żeby nic nie było widać po naprawie, po względem ubytków w lakierze i różnic w odcieniu mam mega świra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wstaw zdjęcie. Nakładka zderzaka wymieniają na nową i licz na to że będzie różnica koloru nowego a starego lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1Fanatic Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jeśli masz zniżki zostaw sobie AC na coś poważnego....np. na mocny dzwon lub kradzież (oczywiście ich obu nikomu nie życze). Wstaw fotkę zarysowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Listwa do zderzaka tylnego do kombi kosztuje 1400 zł oryginał plus lakierowanie. Możesz użyć zamiennika nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi