devmarc Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam, Kilka mc temu kupiłem megane III, wcześniej tego nie zauważyłem ale od strony pasażera docierają delikatne szumy. Z początku myślałem, że to niedziałająca klimatyzacja (akurat o tym wiedziałem), ale teraz nie jestem pewien. Szumy nie występują gdy jadę na luzie. Gdy wrzucę nie ważne jaki bieg odrazu się pojawiają. Są raczej stałe, nie zwiększają się wraz z obrotami. Czy to może być coś ze sprzęgłem? Szumy dochodzą bardziej z prawej strony. Z tego co wiem samochód miał wymieniany pasek rozrządu (przy ok 120 tyś). Czy to może być związane z paskiem rozrządu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejas Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Może lożysko w kole Edytowane 17 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Z tego co wiem samochód miał wymieniany pasek rozrządu (przy ok 120 tyś) A czy jesteś tego pewien na 100 % Może sam pasek wymieniony oszczędnościowo a pozostałe elementy już nie. Nie widząc i nie słysząc tego, to ciężko tak wróżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devmarc Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim. W takim razie udam się do mechanika, niech zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto197272 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Witam. Widzę, że Jesteś z Zielonej Góry. Proponuję firmę BRACIAK oni się znają na renówkach bo tylko tą markę naprawiają. Sam korzystam z ich usług od wielu lat. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez roberto197272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi