matis93 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Co myślicie o pomalowaniu listew w megane coupe czarnym? Listwy są szare, a chciałbym je pomalować plasti dipem w czarny mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesti Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Widzę nikt się nie udziela, ja się do tego zabieram. Jeśli już zacząłeś działać to pokaż efekt końcowy. Ja jak zrobię u siebie na pewno wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Malowałem plasti-dipem daszek z wysuwanego ekranu navi, i nie podobało mi się to. Jakieś cienie mi wyszły. Ale jak obkleiłem karbonem z firmy 3 M to jestem z tego zadowolony :) Edytowane 10 Lipca 2015 przez elwik1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszix Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ale jak obkleiłem karbonem z firmy 3 M to jestem z tego zadowolony Właśnie, jakim sposobem zdjąłeś ten daszek żeby obkleić folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Zaczynasz od 2 zaczepów przy kratkach nawiewowych, potem podważasz zaczepy w połowie daszku i od szyby tylko wysuwasz do siebie. Tyle. Z tym że środkowe trzeba delikatnie odczepić, ponieważ może pęknąć daszek przy wylocie powietrza na szybę- tam jest mało plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi