artturek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam, otóż mam ułamany bagnet, chciałem zamówić nowy/używany na necie, niestety na allegro nie ma żadnego do mojego silnika 1.6 16V. Mam prośbę do Was, mógłby ktoś zmierzyć długość bagnetu w swoim aucie (Scenic II 1.6 16V), ew. podać link gdzie moge taki kupić. Niestety nie wiem czy ten od wersji Diesla będzie pasował, a ich jest sporo na allegro. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kupisz tu www.VE-GA.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artturek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mógłbyś podać konkretny link, bo wszedłem i nie moge znaleźć, bo u mnie jest zakończony główką okrągłą odkrecana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wpisujesz www ve-ga.pl i wychodzi strona .Odszukujesz Renault -Megane Scenik .2 pozycja to bagnety wczoraj były jeszcze do benzyny dziś widzę tylko diesle.Zapytaj tu www .agena.tychy.pl-typowy sklep i warsztat aut renault ,peugeot i citroen.Mają sklep internetowy.Tel 322168353. Dodano: 19 cze 2015 - 18:15 Masz tu alegro oferta nr 5084229631. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artturek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Właśnie ten numer aukcji co podałeś jest do diesla, w opisie podaje tylko wysokoprężne silniki, a do benzynki niestety ani słowa, dlatego pytałem czy pasuje od diesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja z allegro kupiłem już 4 bagnet i tego już nie zakładam w silnik. Łamią się wszystkie, a przetestowałem już różne. Kupiłem kolejny chiński tylko do sprawdzania oleju. Na silniku jest założony sam korek z odczepionym patyczkiem. Poszukaj lepiej na jakimś szrocie oryginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 To pewnie szrot pozostaje tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi