Rafal1945 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Witam jestem w posiadaniu Renault Megane II 1.5DCI 75KM 2003r. i jakiś czas temu na komputerze pojawił mi się komunikat sprawdź filtry i zaświecił się serwis, niestety trochę to zaniedbałem i tego nie odstawiłem samochodu do mechanika żeby to sprawdził ale czasu nie cofnę a mianowicie chodzi o to że samochód dziś rano odpalił ale jak się zatrzymałem i go wyłączyłem to o dej chwili już nie zapala kręci normalnie ale nie zapala rozmawiałem ze znajomym który mi powiedział że może być tak że to filtry oleju które są już strasznie zapchane i komputer sam mógł zablokować samochód chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zresetowania komputera poprzez nie wiem, wyciągnięcie jakiegoś bezpiecznika tak abym mógł go odstawić do mechanika. ? PROSZĘ O POMOC I O OPINIE <><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><> Jeżeli post jest w niewłaściwym dziale to proszę o nie usuwanie tylko o przeniesienie go do odpowiedniego działu. :) Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 2 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No to trzeba sprawdzić filtr paliwa i go wymienić na nowy. Przy okazji sprawdzić czy nie ma opiłków w paliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi