wlod2109 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam To mój pierwszy post tutaj. W mojej megane II cabrio 2004r miał być alarm (było w opisie w ofercie sprzedaży), ale prawdopodobnie go nie ma. Gdzie w tym samochodzie powinna być zamontowana fabryczna centralka-syrena alarmu i gdzie jest ukryte gniazdo do jej podłączenia? Proszę o jakieś fotki jego lokalizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Otwórz okno, zamknij auto i czekaj min 1 min. i po tym włóż rękę przez okno i machaj i powinno włączyć alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlod2109 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki, ale ja już wszystkie sposoby na wywołanie alarmu opisywane tu na forum wypróbowałem i nic. Chcę kupić alarm i chciałem się dowiedzieć gdzie go zamontować i podłączyć do fabrycznej instalacji. 16.07.2015 Naprawdę nikt nie chce pomóc? Edytowane 16 Lipca 2015 przez wlod2109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi