elwik1984 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie mogę patrzeć jak podważa tym śrubokrętem a nic nie podkłada żeby nie skaleczyć kokpitu (: Niekiedy pomaga kilkakrotne wysunięcie i wsunięcie wtyczki. Ale do wnętrza licznika bym zerknął, przy okazji jak będzie na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 no tak - ruski mają we krwi siłowe robienie wszystkiego :) BTW - szukam takiego plastikowego wichajstra do podważania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Mam taki zestaw z Wurtha do podważania tapicerki. 6 elementów - koledze z forum mogę pożyczyć (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Też miałem coś takiego u siebie (jakoś w zimę), ale tylko raz, podczas jazdy...Zjechałem na bok, ustawiłem menu PL i wsio gra...Moim zdaniem komp złapał jakąś zwieche :mellow: p.s AKU mam fabryczne - ma już 5 lat. I dziś znowu to samo...Jadę, nagle białe menu, kontrolki świecą i język francuski...Zmieniłem język na polski i wsio OK. U mnie wychodzi średnia raz na 6 miesięcy. Ktoś ma jakiś pomysł na tę przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 upsss.... :( a kolega cinas co na to_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Albo nie kontakt na wtyczce licznika lub zimne luty w liczniku , ogólnie nie padają liczniki w III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Albo nie kontakt na wtyczce licznika lub zimne luty w liczniku , ogólnie nie padają liczniki w III Czyli co? Mam się udać do elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jak sam nie sprawdzisz licznika to raczej tak Jak nie masz daleko to możesz od mnie podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 I dziś znowu to samo...Jadę, nagle białe menu, kontrolki świecą i język francuski...Zmieniłem język na polski i wsio OK. U mnie wychodzi średnia raz na 6 miesięcy. Ktoś ma jakiś pomysł na tę przypadłość? Tedeusz - jak z wyświetlaczem? Resetuje Ci jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi