ponte Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam. Zakupiłem Meganke III 2011r z nawigacją, Samochód był po lekkiej kolizji, wymieniana była deska z poduszkami. Po złożeniu wszystkiego do kupy radio reaguje tylko do momentu włączenia, tzn, wyskakuje taka klepsydra ładuje wyskakuje tom tom i za chwile wyskakuje aktualna godzina na wyświetlaczu nawigacji i nic nie mogę dalej zrobić, proszę o pomoc. Wyświetlacz, radio, tunel jest z tego samego pojazdu, brakuje mi tylko anteny, ktoś chyba wykręcił ale czy to ma znaczenie? Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Po wyjęciu karty z nawigacji coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorex Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Może po prostu jest wyłączone, godzinę wyświetla jak jest wyłączone radio, navi, bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Sprawdź podłączenie radia, jak jest podłączone to radio umarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponte Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) podłączenie ok, jest prąd we wtyczce. tylko teraz czy nie trzeba go aktywować clipem ? po rozłączeniu, albo czegoś przytrzymać by wyskoczyła opcja wpisania kodu ? Edytowane 8 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kod wpisuje się tylko raz potem auto pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponte Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 prawdopodobnie padło radio, Podjechałem do handlarza miał takie radio tylko podłączylem i odrazu jest reakcja, pyta o code. Mam pytanie, jak sprawdzic ze na pewno takie radio miało byc u mnie w samochodzie, czy ktoś np. nie podmienił i nie wsadził zepsutego. Mam opcje z nawigacją, czy to jest radio do tego zestawu ? kod radia: 2811 500 30R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi